Școala Postliceală Sanitară „Grigore Ghica-Vodă”, Iași
Caută după:

Sesiunea finală de lucru privind programul special de revalorizare

       În perioada 25-26 septembrie 2014 s-a desfășurat la Iași sesiunea finală de lucru privind programul special de revalorizare a formării inițiale de asistent medical generalist, dobândită anterior datei de 1 ianuarie 2007, pentru absolvenții învățământului postliceal și ai învățământului superior, aprobat prin Ordinul comun al ministerelor educației naționale și sănătății 4317 / 943/ 2014  și constituirea grupului de lucru care să contribuie la revizuirea standardului de pregătire profesională pentru calificarea profesională asistent medical generalist.

       Evenimentul a fost organizat de Ministerul Educației Naționale, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România  și Școala Postliceală Sanitară „Grigore Ghica-Vodă” din Iași.

       Sesiunea finală de lucru a dezbătut proiectul metodologiei de organizare, desfăşurare şi finalizare a programului special de revalorizare,  alcătuit de Catedra de Nursing a Școlii  Postliceale Sanitare „Grigore Ghica-Vodă” din Iași.

       Metodologia de organizare, desfăşurare şi finalizare a programului special de revalorizare a formării iniţiale de asistent medical generalist, dobândită anterior datei de 1 ianuarie 2007 a fost aprobată prin OMEN nr. 5114 / 15.12.2014.

     Începând din luna februarie 2015, Școala Postliceală Sanitară „Grigore Ghica-Vodă” din Iași organizează cursuri de revalorizare a formării inițiale de asistent medical generalist, dobândită anterior datei de 1 ianuarie 2007, pentru absolvenții învățământului postliceal.